ЗА ФИРМА ХОТЕЛС ООД- ЛИЦЕНЗИРАН ТУРОПЕРАТОР И ТУРАГЕНТ

Фирма "Хотелс" ООД съществува от 2000 година. Ние сме един от големите онлайн туроператори в България, работим със сайтовете www.hotels.bg и www.hotel.bg.  За доста клиенти от цялата страна www.hotels.bg, www.hotel.bg  & www.excursion.bg   са тяхната любима туристическа агенция, която предлага  ниски цени и професионално и качествено обслужване. Ориентирани сме изцяло към българския пазар.
Седалището на управление е в Бургас. Разполагаме с офис в София и Варна, но това не означава, че имаме клиенти само от тези градове, а напротив. Работим на територията на цялата страна. Фирмата има разработена бонус програма за своите лоялни клиенти.
 Предлагаме комплексно обслужване за индивидуални и корпоративни клиенти в цялата страна на ниски цени. Някои от основните направления на фирмата са:

√ резервации на хотели в България и на още над 60 000 в целия свят на цени по-ниски от цена рецепция хотел, градски хотели, почивка на планина, море, СПА хотели и курорти

√  продажба на чартърни самолетни билети, редовни програми и ниско тарифни полети

√ трансфери в България и в света

√ групови екскурзии и почивки в България, Холандия, Испания, Турция, Франция, Русия, Тунис, Гърция, Чехия, Англия, Италия, Индия, Египет, Дубай и други дестинации

√ за нашите клиенти по техни маршрути и поводи организираме индивидуални турове и пакети- сватбени пътешествия, ваучери за подарък на преференциално ниски цени

√ по запитване на групи- еднодневни екскурзии в България и чужбина, разработване на техни маршрути

√ Rent a car – икономични коли и тарифи

√ Автобусен транспорт на цени на едро

√ едно от най-важните пера на фирма Хотелс ООД- организиране на семинари, мероприятия, конференции, коктейли, фирмени събирания.

Част от клиентите ползвали услгите  на фирма Хотелс ООД са: SDI- застрахователни брокери, БДЖ, Община Плевен, Община Роман, фирма К.РИС, Архитектурно етнографски комплекс Етъра и много други организации.
Клиентите избират фирма Хотелс ООД за партньор на тяхното мероприятие, защото предлагаме ниски цени, голям избор от хотели в цялата страна, консултираме клиентите, кой хотел би бил по-подходящ за тяхното събитие, подреждаме и аранжираме залта по желание на клиента, правим пълна програма и организация на събитието, като присъстваме по време на цялото мероприятие. Представител от фирмата се осигурява  от самото настаняване в хотела до сервирането на храната и завършването на мероприятието, като по този начин се грижим мероприятието да премине спокойно и безпроблемно,

Лиценз номер РКК-01-06060/ 13.08.2008г.

Застраховка  Туроператор 0000184071/валидна до 28.01.2012

* Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офисите на Хотелс ООД или на оторизираните агенти!

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ

ДЕСТИНАЦИИ ПО КОНТИНЕНТ

ВСИЧКИ ДЕСТИНАЦИИ

КРУИЗИ

ГОДИШЕН КАЛЕНДАР

Май 2024
Юни 2024
Юли 2024
Август 2024
Септември 2024
Октомври 2024
Ноември 2024
Декември 2024
Януари 2025
Февруари 2025
Март 2025
Април 2025