Екскурзия в Румъния мистерията на Сфинкса 4 дневна

01-04.07.2021г. Пожелай си нещо в храма на съдбата и мистерията на Сфинкса - енергийни зони, замъци, светилища в Румъния. Тръгване от София. Цена 349/389лв. Пътуващ семинар.

 

Обагатен екскурзионен семинар Мистичното светилище Сармизеджетуса и сфинска на загадките в Румъния. И още: замъци и забележителности...

 

Провежда се за 7 - ми път

( програмата се допълва )

 

Вид транспорт: автобус

 

Маршрут: София - Видин - Турну Северин - Карансебеш - Сармизеджетуза Региа– София

 

Цена: 349 лв. при записване до 06.06.2021

 

Цена: 389 лв. при записване след 06.06.2021

 

Това е специално изготвен маршрут, по специални места и е разработен специално за Виделей.

 

Посещаваме специалните, енергийни места на траките - херметическото светилище на даките - Сармизеджетуса, уникалните камъни - торвенти, които обират негатива от околната среда и нарастват, акумирайки го.

Виждаме и отправяме желания в Храма на Съдбата, Усещаме магията на румънския Сфинкс и скалната църква до него с мощна Кундали в скалите, където монаси със способности творят чудеса и създават храм, разглеждаме гр.Брашов, гр.Синая, гр.Букурещ

В древните тракийски мистерии се открояват няколко светилища на територията на днешна Румъния - Храма на Съдбата, Сармизеджетуса, Румънския сфинкс и растящите камъни. Хиляди хора от Европа вече черпят от мистичната им сила, която започва след лятното слънцестоене според древните легенди. Група българи посещаваме по това време тези места.

 

Програма

 

ДЕН 1

05:00ч. Тръгване от София - автогара Сердика (бившия трафик маркет, срещу Централна ж.п. Гара) Минавайки през Видин - Турну Северин - Карансебеш - Сармизеджетуза Региа пристигаме към крайната ни цел.

16:30ч. Пристигане в Сармизегетуса. Разглеждане на светилището, беседи, медитация ( надолу има още информация за светилището )

18:00ч. Отпътуване към гр. Хунедоара, пристигане към 21:30 настаняване в хотел в града, свободно време.

ДЕН 2

 

07:30ч.-08:30ч. - Закуска.

08:30ч. Отпътуване за торвентите, Брашов и Храма на съдбата.

14:00ч. Пристигане в местността с торвентите. Медитация по желание, събиране на торвенти.

14:50ч. Отпътуване за рама на съдбата.

18:00ч. Пристигане в светилището на Храма на съдбата. Разглеждане, медитацията на място. Формулиране на желания в храма.

20:30ч. Настаняване в хотел в Брашов, разходка, свободно време. По желание разглеждане на града, който е един от красивите градове в Румъния. Нощувка в Брашов.

 

ДЕН 3

07:30ч.-08:30ч. - Закуска.

08:40ч. Отпътуване за лифта в Синая, който ни води през приказни гледки, долини и водопади до румънския сфинкс и пещерната специална църква с огромно енергийно въздействие, изградена до тракийски храм. Почивка, медитация, беседи. Отсядане в хотел в Синая, разглеждане на китния град и свободно време. Нощувка в Синая.

 

ДЕН 4

07:30ч. Закуска.

08:40ч.  - Отпътуване за Букурещ. Обиколка на столицата Букурещ . Един град на контрасти, който е сред най - големите градове в централна и източна Европа, известен като „Малкия Париж”, с "Триумфалната Арка", храмът на музите „Атене” – един от емблемите на града, Народния театър – символ на театралната бохема Парламента – втората по големина административна сграда след Пентагона, кралският дворец – външно разглеждане.

По пътя на връщане и при достатъчно свободно време сме предвидили посещение на Ивановските скални манастири до гр.Русе. около 21:00 -  пристигане в София.

 

Възможни са промени в програмата и маршрута.

 

Цената важи при записали се 40 участника и включва:

    1 нощувка със закуска в град Хунедоара

    1 нощувка със закуска в град Брашов

    1 нощувка със закуска в град Синая

    транспорт по маршрута с лицензиран автобус 3 звезди

    специален лектор – провеждане на уникалните езотерични беседи в автобуса

    екскурзоводско обслужване по маршрута

    пътни и магистрални такси

    беседи

    посещение на светилището Сармизегетуса

    посещение до замъка Пелеш или Пелишор

    посещение на Храма на съдбата

    посещение на румънския сфинкс

    посещение на мистична църква в пещера около Синая

    обиколка в Букурещ

    туристическа здравна застраховка

    застраховка "Помощ при пътуване в чужбина"

    сключена застраховка „Отговорност на Туроператора“ съгласно ЗТ със съгласно ЗТ

 

Цената не включва:

    Доплащане за единична стая ...... лв.

    Такса вход за ВСИЧКИ туристически обекти описани в програмата – около 300 леи (120 лева)

    Разходи от личен характер

    Изкачване с лифта - около 79 леи ( 37 лв.) но може да се пътува с автобус само до опрделено място и от там 3 км.пеша - според желаещите се уточнява

    Вечери и обяди

    Препоръчва се самостоятелно, с разноски на туриста, сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т. 14 от ЗТ за покриване на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.)

 

 

Полезна информация:

В Румъния на малко места се плаща с евро. Може да смените от евро в леи, в банки, но по-добре е да се вземат румънски леи от България. 100 лева са около 230 леи. Входовете по обектите са около от 40 до 100 лева като зависи дали желаете да влизате навсякъде.

Хубаво е да си носите храна за първия ден за обяд. Сандвичи, пакетрирана храна и др.

Уточнения:

При по-малко записани участници се доплаща : - между 20 и 25 + 29лв, между 25 и 35 - 21.лв.между 35 и 40 - 16 лв.

 

Заплатени суми на участник в пътуващия семинар до дата 20.06.2021г., се връщат на 80%, ако са поискани чрез е-майл на посочения в програмата. След тази дата заплатените суми не се възстановяват.

Не носим отговорност, ако участник, заплатил семинара реши да се откаже от него по време на провеждането му. Разходите по завръщане и всички други произтичащи от това разходи и последствия са за сметка на отказалия се участник.

Не носим отговрност, ако записан участник в пътуващия семинар не се обади предварително 3 три дни преди датата на отпътуване за евентуални промени. Ако няма изпълнени ВСИЧКИТЕ условия за ЗАПИСВАНЕ ПОСОЧЕНИ ПО-НАГОРЕ, незавсисимо от евентуално извършено плащане се счита, че платилият не е записан за пътуващия семинар и може да му бъде отказано участие в пътуването и семинара. Капарото не се възстоновява при тези условия.

 

Записване:

    Моля уверете се, че има свободни места като позвъняване на тел. 0876 29 78 78 или 0897 660 662.

    Заплатете първоначална сума от 220 лв. или цялата по сметка на

Туристическа компания: "ХОТЕЛС ООД" с удостоверение за регистрация на ТА и ТО - РКК-01-06060 Сметка: Първа Инвестиционна Банка,

IBAN: BG27FINV91501000027348

 

Oснование: Семинар Румъния – 01-04.07.2021

Доплащане (при неплатена цялостна цена) е необходимо до 10 дни преди датата на отпътуване

Галерия

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ

ДЕСТИНАЦИИ ПО КОНТИНЕНТ

ВСИЧКИ ДЕСТИНАЦИИ

КРУИЗИ

ГОДИШЕН КАЛЕНДАР

Юли 2024
Август 2024
Септември 2024
Октомври 2024
Ноември 2024
Декември 2024
Януари 2025
Февруари 2025
Март 2025
Април 2025
Май 2025
Юни 2025